понедельник, 18 апреля 2016 г.

Зустріч шкіл-партнерів Краматорська і Львова


Всеукраїнський проект «Партнерство в освіті» відкрив широкі горизонти для налагодження дружніх стосунків і плідної співпраці між навчальними закладами різних регіонів України. Так, в квітні до ЗОШ № 4 завітала делегація Львівської спеціалізованої школи «Надія» еколого – правового профілю у складі директора Хміль Ірини Андріївни та вчителя фізики Боднар Мар’яни Степанівни.  Угоду про співпрацю  між Краматорською ЗОШ № 4 і Львівською  школою «Надія» було підписано ще у 2010 році. Наші навчальні заклади брали участь у спільних міжнародних проектах з енергоефективності разом із ЗОШ № 35, 16. Адміністрація і вчителі школи № 4 неоднарозово зустрічалися з колегами із Львова у їх рідному місті. І, ось, нарешті – приїзд львівян до Краматорська!
Гостей радо зустрічали у ЗОШ № 4 проведенням патріотичного флешмобу, вітали із святом Благовіщення, запросили до шкільного музею «Українська хата», на відкриті виховні заходи з національно-патріотичного виховання.  Наші колеги мали нагоду ознайомитися з історією Краматорська у міському музеї, відвідати Святогірську Лавру, поспілкуватися з адміністраціями шкіл № 16,8,35, здійснити екскурсію на НКМЗ, яку допоміг організувати директор ЗОШ № 35 Рідош М.І.
Презентація досвіду Львівської школи «Надія», майстер-клас з енергозбереження відбулися у актовій залі ЗОШ № 4, де були присутні начальник УО Сидорова Є.Є., методист ММК УО Кравцова Л.Ф., колеги із ЗОШ № 35, 16, 8. Делегація школи «Надія» відвідала ЗОШ № 35, де були представлені система профільного навчання з фізики, математики та досвід роботи Заслужених вчителів України Шеймана В.М., Рябухи О.З.

Наші гості повернулися до Львова з новими враженнями та впевненістю, що школи Краматорська відкриті до спілкування. Співпраця триває…

По информации ОШ 4

17.04.16