понедельник, 15 февраля 2016 г.

Фестиваль соціальної реклами

11 лютого 2016 року в ЦПР пройшов І Фестиваль соціальної реклами.
Ідея фестиваля народилась в 2015 році. Тоді на Раді старшокласників міста пропонували створити відео, які б привернули увагу громадськості міста до проблем, існуючих у світі. В нашій школі під керівництвом педагога-організатора Захарцової Ольги Євгенівни було створено творчу групу, до складу якої увійшли старшокласниці Толстошеєва Олена, Митько Юлія та Будніченко Олена. З темою сюжета творча група визначилася одразу: онкохворі діти Краматорська.  І цю тему було обрано для вшанування пам'яті  школяра ЗОШ № 35 Дмитра Бузовіра, який 13 листопада після 17 місяців боротьби з раком, пішов із життя. Цю ідею 35 школи підтримали учні і педагоги ЗОШ № 3, № 4, адже і в цих школах навчалися онкохворі діти, яких також не змогли вилікувати лікарі.
За тиждень до показу соціальних роликів в школах І освітнього округу було оголошено Марафон доброти. Школа № 35 за  5 днів зібрала  2 тис.150 грн. Ці гроші 11 лютого були передані бабусі маленького Максима Сирчина. Хлопчик зараз знаходиться  на лікуванні в Києві. Його діагноз – лімфобластома.
Цей фестиваль відбувався уперше. Але ми маємо сподівання, що не востаннє, адже проблем у сучасного Краматорська так багато...







Педагог-організатор  ЗОШ № 35 Захарцова О.Є.