понедельник, 22 февраля 2016 г.

«Сокіл» («Джура»)

17.02.2016 року в ЗОШ № 35 пройшов перший зональний етап воєнно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учні ЗОШ №№ 2, 5, 16, 20, 21, 26, 30 та 35 приймали участь у трьох етапах гри: «Впоряд», «Лава на лаву» та «Линва». Команди складалися з учнів 5-6 класів.
Конкурсні  змагання оцінювало фахове журі: методист ММК УО  Демченко Т.Ю., керівники воєнно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Краматорську  Котолєвський С.А.(вчитель фізичної культури ЗОШ № 8), Плугін О.В. (заступник директора з НВР, вчитель історії ЗОШ № 4), вчителі фізичної культури та предмету Захист Вітчизни.
Кращими у стройовій підготовці («Впоряд») були учні ЗОШ № 35, в змаганні «Лава на лаву» - учні ЗОШ № 20, в перетягуванні канату («Линва») - учні ЗОШ № 26. Діти змагалися з інтересом та азартом.
Головною метою проведення гри «Сокіл» («Джура») є активізація роботи з відродження й розвитку історичних, патріотичних і культурних традицій Українського козацтва, виховання юних патріотів на засадах національної гідності та високої самосвідомості. 
Попереду наших маленьких козачат очікують ще багато різноманітних конкурсів та змагань. До нових зустрічей! 



























За інформацією ЗОШ № 3518.02.16